Gladheidbestrijding

Gladheidbestrijding

CTOB verzorgt gladheidbestrijding, zowel preventief als curatief, in Zeeuws-Vlaanderen, West- en Oost-Vlaanderen. Voor bedrijven, (semi-)overheid, instellingen, Verenigingen van Eigenaren, woningcorporaties en particulieren.

 

Al meer dan 45 jaar zorgen we voor ijsvrije wegen. Er zijn bij sneeuwval (curatieve actie) zo'n 60 vrachtauto's tractoren, pick-ups, loaders en mankrachten onderweg voor de veiligheid van de weggebruiker.

Tot en met 2016 zijn de wegen en terreinen van Rijkswaterstaat, Provincie Zeeland, Waterschap Zeeuws-Vlaanderen, Zeeland Seaports en NV Westerscheldetunnel gebundeld in één bestek. Samen met H4A Bouw en Infra BV geeft CTOB Transport & Logistics uitvoering aan dit bestek.

 

Wilt u ook op de strooilijst? Neem dan contact met ons op!

 

Gladheidbestrijding behoort tot goed en veilig terreinbeheer van (bedrijfs)terreinen van (zorg-)instellingen, overheidsgebouwen, Woningcorporaties en Vereningen van Eigenaren. Denk aan preventief strooien van zout tijdens de vorstperiode en het schuiven van sneeuw bij hevige sneeuwval. Dit waarborgt de continuïteit van uw activiteiten, maar ook de veiligheid van u, uw collega's, bezoekers, klanten en leveranciers.

Laat uw bedrijf op de strooilijst plaatsen. In overleg maken we uw terrein buiten openingstijden gladheidvrij. waardoor uw bedrijfsvoering zo min mogelijk wordt verstoord.

 

Als u op de lijst staat, hoeft u verder geen actie meer te ondernemen. Zodra gladheid dreigt, worden onze coördinatoren daarover ingeseind via de vele meetpunten die door geheel Zeeuws-Vlaanderen zijn aangelegd. Zo weten we perfect of een actie dient te worden opgestart, of juist wanneer we een actie kunnen uitsparen. Zodra u op de zaak komt, is het werk reeds uitgevoerd! Vele woningcorporaties en semi-overheden, maar ook supermarkten, bouwbedrijven en andere bedrijven gingen u voor. In een wit en glad landschap valt uw schoongemaakte terrein extra op!

 

Zoutverkoop

Indien u uw terreinen zelf sneeuw- en ijsvrij houdt, kunnen we wellicht uw zoutvoorraad op peil houden, zodat u altijd verzekerd bent van de juiste voorraad. Neem vrijblijvend contact op.

CTOB Transport & Logistics - Copyright © All Rights Reserved 2018 - Privacyverklaring