Value Added Logistics

Value Added Logistics

Aan het logistieke proces worden steeds hogere eisen gesteld. De minder voorspelbare consument, een hogere kwaliteitsverwachting en snelle ontwikkelingen in de informatietechnologie, alsmede de globalisering leiden tot ketenintegratie. Logistiek is niet alleen een kwestie van kosten besparen, maar vooral van waarde toevoegen.

Met onze oplossingen op het gebied van Value Added Logistics verbeteren we uw logistieke performance én helpen we u uw producten beter te vermarkten. Hiervoor hebben we o.a. een 2-jarige projectstudie gevolgd aan de Tilburg University: Lean Logistics, meer waarde met mensen.

De druk op de voortgang van logistieke processen wordt steeds hoger, waarbij het bieden van toegevoegde waarde steeds belangrijker wordt. Onze kracht zit niet alleen in de jarenlange ervaring maar ook in het volledig meedenken met de klant. Met een compleet pakket van value added services bieden we maatwerk voor elke logistieke operatie!

Voorbeelden value added logistics:

  • Assemblage + distributie van elektrische voertuigen. VOOR EEN GROENERE TOEKOMST!
  • Fabricage van kabelbomen. VOOR EEN GEZONDE SPANNING!
  • Packing, kitting en late configuration, assembly, rework, repair etc.
  • Repacking en (her-)conditionering
  • Invoicing
  • Ordermanagement
  • Back office functies

 

Denkt u erover na om uw logistieke keten uit handen te geven? Of bent u

opzoek naar een nieuwe logistieke dienstverlener? Dan is CTOB Transport & Logistics de juiste partner. We zijn expert op het gebied van logistiek en transport!

Vraag nu een geheel vrijblijvende analyse aan van uw logistieke keten. Wij nemen uw hele logistieke keten onder de loep en bekijken waar u meer voordeel kunt halen.

CTOB Transport & Logistics - Copyright © All Rights Reserved 2018 - Privacyverklaring